Tulis ayat korang. Macam "Welcome here" or whatever okay! :B Bye Follow me | Dashboard
TrueBelieber





harapan,usaha,doa dan tawakal !
Sunday, 16 September 2012 | 15:32 | 0 comments
alhamdulillah.. dah sthun 4 bulan..setahun kita dekat and the rest kita dah jauh..tp hati aku ttp dekat dengan hang MUHAMMAD FAEZ..mcm biasa laa,genap jaa sebulan kita akan celebrate(ucap ja pon)...cuma bulan lepas jaa kita x mcm biasa..hang dah mula x engat tarikh nii..mungkin betoi kata org awai2 jaa mcm nii..lama2 nnt dah xdak nya.. tp tak bagi aku sbb aku mmg sentiasa engat..bagi aku tuu tarikh keramat..aku akan engat smpai mati..sedangakn tarikh ni mmg sng nak engat sbb mcm2 peristiwa.. contohnya 16 mei,hari guru..16 sept hari malaysia.. pndai kan aku pilih tarikh terima hang..haha.. sbnaqnya hati aku baru terbukak utk trma laki dlm hidop hang..laki pertama yang aku trma mcm nii sekali..
hmmm..tp sepanjang kita jauh niii aku lg bnyk kecewa dr happy..mungkin aku x biasa tp gila aknn..bkn baru 2 3 hari..dah 2 3 bulan..aku selalu kacaw hang wat keja..mmg selalu laa sbb aku rindu hang..aku nak spend time ngan hang..klaw harap hang cari aku dulu kdg2 jaa laa...
pg tadi aku msj hang.. ucap anniversary kita.. pas tuu aku col hang.. gerak hang..sbb aku taw hang tidoq lagi..dah tuu hang reply msj aku.. hang cakap mcm nii.. teros aku dah x berharap sgt.. aku jd tawaq hati..sumpah aku ckp..

ye syg.b minta maaf kalw b abaikan syg.setahun 4 bulan..cam2 dugaan..idup mula2 senang..mkin lama makin bnyk dugaan..dulu cakap lain skrg ckp lain..ade jodoh kekal lah kita..b anta mcm nii sbb nak syg pham..b bkn nye enjoy..tiap2 kali b ngah wat keja..syg col bnyk kali..b cari duet utk tlg umi..syg yg bnyk brubah..skali pon syg da x pham b..syg nii mmg sellfish..tp b ttp syg kat syg..

Ya Allah mcm nak luruh jantong..mcm nak pengsan..klaw lah ditakdirkan aku hilang engatan aku mmg xkan kacaw hang dahh laa MUHAMMAD FAEZ oiii..klaw lahh satu hari nnt aku jd mcm tuu komfem hang manusia pling bertuah..paling happy.. **sambil tahan ayaq mata dr turun**
aku nak kita mcm dulu sbb aku happy kalaw ada hang.. tuu jaa..
aku harap kita bleyh jaga hbgn kita mcm waktu mula2 kita knai.. tuu jaa.. aku x mnx lbih pon..

see..makin gemok kann.. bahagia lahh tuu... ALIFF SATAR SY VERSI CHUBBY !!!
**BERCINTA JARAK JAUH MMG SUSAH**

Older Post | Newer Post